Altijd een stralende glimlach met een gebitsprothese

Uw gebit heeft een hoop te verduren. Het kan zomaar gebeuren dat uw gebit wordt beschadigd of dat u zelfs uw gebit verliest. Een gebitsprothese zorgt er dan voor dat u uw glimlach kan behouden. Een kunstgebit, klikgebit (of klikprothese) en een frameprothese zijn voorbeelden van een prothese. Het aanmeten en vervaardigen van een prothese gebeurt volledig in ons eigen tandtechnisch laboratorium door een gediplomeerde tandtechnicus en tandprotheticus. Zo weet u zeker dat uw prothese snel maar bovenal goed wordt vervaardigd.

Digitale prothese

Tegenwoordig is de digitale prothese in opkomst. Een digitale prothese heeft een aantal aantrekkelijk voordelen, maar onze specialisten zijn ervan overtuigd dat de digitale prothese nog niet zijn volledige potentie heeft bereikt. Daarom willen wij u graag vrijblijvend adviseren over het inzetten van een digitale prothese.

Wilt u meer informatie over tandprothetiek of over een digitale prothese?

Wilt u meer informatie over tandprothetiek of over een digitale prothese? Of wilt u een persoonlijke afspraak maken voor een nieuwe tandprothese of gebitsprothese? Neem dan contact met ons op. Wim, onze tandprotheticus helpt u graag verder. 

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak? Bel 0485 - 57 68 77