Over Tandprothetische Praktijk Boxmeer

TPP Boxmeer is een jonge en moderne tandprothetische praktijk uit Boxmeer. Bij ons staat u centraal, omdat wij het belangrijk vinden dat u vertrouwen heeft in onze zorg. TPP Boxmeer biedt alle tandprothetische zorg onder één dak. Wij werken volledig zelfstandig en hierdoor profiteert u van een persoonlijke en snelle service. Maak hieronder alvast kennis met Wim onze tandprotheticus, Nick onze allround tandtechnicus en Frans onze implantoloog.

Wim

Tandprotheticus

Afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als tandprotheticus.  Samenwonend in Boxmeer met Lotte Kateman. Ik ben tevens de eigenaar van TPP Boxmeer. Ik hecht veel waarde aan de band die ik opbouw met de mensen die in mijn praktijk komen. Tevens vind ik het fijn als het contact ongedwongen en informeel is zodat iedereen  zich altijd op hun gemak voelt bij ons.

Nick

Tandtechnicus

Afgestudeerd aan DHTA in Utrecht als All-round tandtechnicus gespecialiseerd in het vervaardigen van gebitsprotheses met of zonder implantaten. Samenwonend in Leunen met mijn vriendin Sil Duijkers.  Met veel aandacht een werkstuk vervaardigen en tevens het eindresultaat kunnen zien bij de mensen die in de praktijk komen vind ik belangrijk. Omdat TPP Boxmeer een kleine praktijk is voel ik me hier helemaal op mijn plek.

Frans

Implantoloog

Afgestudeerd in 1985 aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Implantoloog oa bij TPP Boxmeer, woonachtig in Venlo met vrouw Inge Marthrus en drie kinderen. In 1988 al mijn eerste implantaat geplaatst en inmiddels de 10.000 gepasseerd. Door deze ruime ervaring dus ook een specialist op het gebied van implantologie. Eerlijke tandzorg voor jong en oud is hetgeen wat ik belangrijk vind.

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak? Bel 0485 - 57 68 77

Van Giesbers Tandprothetiek naar TPP Boxmeer

Tandprothetische Praktijk Boxmeer is ontstaan uit Giesbers Tandprothetiek. We hebben een nieuwe naam gekregen, maar de speerpunten van Giesbers Tandtechniek zijn niet verloren gegaan: goede zorg, hoogwaardige kwaliteit en klantgerichte service staan nog steeds voorop. 

Een speciaal samenwerkingsverband van tandtechnische specialisten

Tandprothetische Praktijk Boxmeer heeft alleen 100% gediplomeerde medewerkers in dienst. Daarnaast is TPP Boxmeer opgenomen in het KRTP register (Kwaliteitsregister Tandprothetici) en aangesloten bij het ONT (Organisatie van Nederlandse Tandprothetici). Tevens dragen wij met trots het HKZ keurmerk. Uw gebit is bij ons in goede handen. 

We zijn 100% gediplomeerd en zijn aangesloten bij ONT, HKZ en KRTP.